Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

BİST sehim verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Himaye Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmaslahattirilemez.

Kenarıcı ve harlık rasyoı yüksek hammaddelerin “radyoaktif maddeler üzere” fiillendiği tesislerde bölümleri ayırmak karınin yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve üst karakol uygulandığı üzere, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz bir küme insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain ciddi öneme iye olan konstrüktif Yangın Çıkış Kapısı unsurlardır. Acil durumlarda emniyetli bir kaçış tedarik etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoğu kez yangın dayanımı koca malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Hayat Eminği Mizan: Kapılar insanoğluın muhataralı bir meydanı münhalaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar gönül eminğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, estetik kapılara en mütenasip fiyatlarla iye çıkmak karınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page